با سلام خدمت شما بزرگواران عزیز

ببینید اگر شما الان کارگر رستوران هستید و تو رستوران کار میکنید من میدونم که شما هدفتون رسیدن به سرآشپزی هست و می خواهید در این شغل پیشرفت کنید. ویا میخواید پیشرفت شما به این گونه باشه که خودتون صاحب رستوران بشید ولی باید بدونید این کار روش های خواص خودش رو داره

از قدیم شنیدید میگن هر کاری راه و روش خودش رو داره و باید فوت و فنش رو بلد باشی تا موفق بشی  و بنده میخوام این فوت و فن رو یادت بدم

اگه الان چند ساله می خوای آشپز ماهر رستوران بشی و درآمدت رو بالا ببری  و نمی دونی چطور پیشرفت کنی من بهت یاد میدم

اگه میخوایی رستوران باز کنی غذای تلفنی و به حال می خوای وارد صنعت غذا بشی من با کمال میل راهنمایت میکنم

می دونم حتما میگید چرا یه مقاله نمی نویسم که توضیح بدم چه کارای انجام بدید . ولی میخوام بهتون بگم الان این اینترنت پر از این مقالات و راهنمایی های است که به نظر من 90% از این حرفها اصلا به درد نمی خوره . و کلا کلی گویی هستن در صورتی که هدف ما ارائه راه کار های تخصصی است برای مشکل یا سوالی که داری با برسی دقیق  بهترین مطمئن ترین و راحت ترین مسیر و راهکار رو براتون ارائه بدم

من دوستان یا همکارانی داشتم که از صفر به صد رسیدن با برسی مشکلاتشون یا  کارگرانی داشتیم که الان با ارائه راه کار الان مشغول اداره بهترین رستورانها هستن

به هر حال هدف خدمت است و امید وارم همیشه پیروز و موفق باشید