مشاوره رایگان با سرآشپز

    تا حالا از خودتان پرسیده اید که چرا وقتی دو رستوران با هم شروع به کار میکنند یکی پیشرفت میکنه و یکی در دو سه ماه اول با اینکه فروش خوبی داره ورشکست میشه؟

1-رستورانهای موفق چکار میکنند؟                        2-چه کار کنیم رستوران سود آور بشه؟                         3-اگر می خواید رستوران باز کنید و نمی دونید چکار باید بکنید؟

4-اگر میخواید غذای تلفنی باز کنید و نمی دونید چیکار کنید؟          5-چطور یه آشپز مناسب استخدام کنید؟          6-چطور مواد اولیه رو تهیه کنیدکه براتون با صرفه باشه؟

7-چکار کنیم فروش رستوان ما زیاد بشه                              8-رستوران ها از چه گوشتی برای کباب برگ و دیگر کباب ها استفاده میکنند؟

9-چطور آشپز ماهر کباب زن بشید یا همون تخته کار؟          10-چرا کباب های شما مثل کباب های دیگران خوشمزه نمیشه         11-چه گوشتی برا کباب کوبیده خوبه؟

12-چکار کنیم کباب های ما از سیخ نریزه؟            13-چطور گوشت ها رو طعم دار کنید که عامه پسند باشه ؟

14- چطور در آشپزی و سرآشپزی مهارت کامل به دست بیاریم؟

اینها و کلی سوال دیگه که در ذهن شماست رو می توانید کاملا رایگان با سرآشپز در میان بزارید و من خوشحال میشم کمکتان بکنم . در بخش  ارتباط با سرآشپز  می توانید از سه طریق   اینستاگرام  پیج  sarashpazy ، تلکرام  کانال sarashpazey و سروش  کانال  sarashpazey  مستقیم با خود سرآشپز در ارتباط  باشید.

بدون نیاز به خرید محصولات این سایت کاملا رایگان می توانید هر سوالی رو بپرسید و من واقعا خوشحال میشم بتونم کمکتان کنم.