خوش آمدید
مشاوره رایگان با سرآشپز
تا حالا از خودتان پرسیده اید که چرا وقتی دو رستوران با هم شروع به کار میکنند یکی پیشرفت میکنه و یکی در دو سه ماه اول با اینکه فروش خوبی داره ورشکست میشه؟
1-رستورانهای موفق چکار میکنند؟ 2-چه کار کنیم رستوران سود آور بشه؟ 3-اگر می خواید رستوران باز کنید و نمی دونید چکار باید بکنید؟
4-اگر میخواید غذای تلفنی باز کنید و نمی دونید چیکار کنید؟ 5-چطور یه آشپز مناسب استخدام کنید؟ 6-چطور مواد اولیه رو تهیه کنیدکه براتون با صرفه باشه؟
7-چکار کنیم فروش رستوان ما زیاد بشه 8-رستوران ها از چه گوشتی برای کباب برگ و دیگر کباب ها استفاده میکنند؟
9-چطور آشپز ماهر کباب زن بشید یا همون تخته کار؟ 10-چرا کباب های شما مثل کباب های دیگران خوشمزه نمیشه 11-چه گوشتی برا کباب کوبیده خوبه؟
12-چکار کنیم کباب های ما از سیخ نریزه؟ 13-چطور گوشت ها رو طعم دار کنید که عامه پسند باشه ؟
14- چطور در آشپزی و سرآشپزی مهارت کامل به دست بیاریم؟
اینها و کلی سوال دیگه که در ذهن شماست رو می توانید کاملا رایگان با سرآشپز در میان بزارید و من خوشحال میشم کمکتان بکنم . در بخش ارتباط با سرآشپز می توانید از سه طریق اینستاگرام پیج sarashpazy ، تلکرام کانال sarashpazey و سروش کانال sarashpazey مستقیم با خود سرآشپز در ارتباط باشید.